Followers

Saturday, July 4, 2009

out for bowling ~~!!

yippie!! yappa!! yuppu!!

at last, ade jugak spend time untuk bermain bowling =)
i'm craving for it ok.da lame da.. rase ketagih pon ade. "ish, bahaya hang nih, ketagih-ketagih ni boleh kena tangkap polis woo.." heheh. gila budak2 nie.


after working time, tepat pukul 5, masa untuk mem'blah'kan diri dari ofis yang sangat membosankan aku kerana aku terpaksa menatap skrin bergambarkan autocad yang kadang2nye aku mengulat aku bukak internet jugak (ni semua orang pon buat jugak, bukan aku sorang je) dari pukul 8.30 pagi until 4.30 petang.

huh?? kenapa 8.30 pagi? sebab pagi2 pukul 8 aku datang ofis. dah punch card kita kluaq la balik.kan kan kan.walaupun sudah sarapan nasi lemak dan air teh o panas di rumah sebelum menjejakkan kaki di ofis, namun, ia xcukup untuk perut aku yang bertubuh kecik molek ni.hahhaha.

huh?? kenapa 4.30 petang? sebab pukul 4 tu, aku da start boring da, dan memulakan kerja2 mengulat seperti melayari internet secara sesuka hati, sembang2 dengan gelak2 kuat2 atau pergi pantry dan carilah ape2 yang ade dan habiskan. sekarang kan musim buah2an, maka belambak la jugak rambutan yang ada kat pantry tu. tapi belum sempat aku nak sapu bagi habis, die dah habis dulu daa..

huh?? kenapa hanis ni cerita banyak sangat sampai dah malas nak taip ni??
huh?? shadap ah.

eh3. aku nak cerita pasal bowling nie.. bukan pasal ofis la.

ok2. mari baca!! mari baca !! (ini bukan iklan ribenna)


after working time, terus bersiap siap untuk pergi memainkan diri di Park Avenue Bowling Centre kat Sungai Petani. haish. cadang nak start awal coz nak abis awal so that boley makan awal n tidur awal n tengok tv n tengok awal ashaari. heheh. disebabkan menunggu pacik2 yang amat terhegeh2 itu, maka kami pon terpaksa start main lambat. hegeh betul. meluek aku !!!!!

pergi sane berbekalkan 2 biji kereta,(budak2 yang masih bersekolah harap jangan baca artikel ni kerana penggunaan bahasa yang 'tinggi'.hehe). aku n k.hasni naik dengan k.linda. fairuz pulak naik dengan fahmi. wan pula naik moto skuter dia yang berboncengkan grey. waouuw !!haha

oleh itu, sesampainya di park avenue, terus choose lane n start main. of course la geng perempuan melawan geng lelaki. dan pastinya geng perempuan kalah..=( sedey betul. pastu keluar pulak ayat geng sape kalah kena belanja..sdey lagi sekali.

namun, untuk pemain terbaik perseorangan, mestilah di menangi oleh aku !! yehoooooo!! aku menang !! korang semua kalah!! kena belanja aku !


sesudah penat bermain, (main 2 game je pon) kami pon terus balik dan membuat keputusan untuk xnak membelanja mereka2 itu.haha. kami terus menuju ke kedai makan tomyam NBN @ NuBhaN untuk makan malam. aku order k.teow tomyam, n air asam. tak tahulah kenapa semenjak dua menjak tiga menjak ni, aku asyik order air asam je..


sesudah habis makan, kami pon balik. hantar k.hasni ke Bertam Indah dan hantar aku ke Bertam Putra.dan k.linda balik ke Bertam Perdana.


dari kiri cepat jalan !! fairuz, HANIS, k.hasni, k.linda.


ni baru game yang pertama, k.linda da 'ngap' keropok.


ini grey yang tangkap. ouaww !!


muka dah tak larat nak main. semua sudah pancit.



pilih jangan tak pilih ye.



gaya yang betul nak baling tembikai.



ohh. gaya seorang puan. hehehe



ini baling ape nih.



patutkah gaya sebegini di tempat bowling??


untuk mengundi, taip ON UNDI dan hantar ke 32772


tidur time ~~ =)

2 Bebelan:

chupa chups! said...

heloo anis!i like d eating part.. :P dh lma xmain bowling..besnyaa..eyh,dh abh practical?how was it?fun?=)

name saye hanis said...

hye hye hye dila!!
heheh. bowling is a must when it comes to kuar jalan2.hehe
practical?? best sangat sbb byk aktiviti makan ^.^