Followers

Saturday, June 20, 2009

Geng Chihuahua


Geng Chihuahua!!
Woa!! Aku sudah lama tidak menulis disini. Eh3. Tak. Tak menulis pun. Woa !! dah lama tak menaip di sini. Tapi bunyi ayat tu macam tak berapa sedap kan. oleh itu kita kembali menggunakan ayat yang pertama tadi. Woa !! lamanya aku tidak menulis di sini. Hehehe. Stop crapping la anis.

Kenapa aku rasa macam dah nak terlari dari tajuk berita hari ini nih. Ok. Kembali ke seri pentas !!

Aku sebenarnya rindukan masa2 yang aku luangkan dengan kawan2 sem lepas. Eceh. Macam setiap sem tukar kawan je.hgtwyf. -_-


Sila jangan salah mentafsir maksud ayat tersebut. Aku sebenarnya rindu sem lepas, tym pergi ‘merendek’ dengan geng Chihuahua yang di kagumi ramai & diri sendiri. Nama geng di beri oleh seorang yang paling TUA di antara ahli geng. Walaupun berstatuskan yang paling tua, namun dia ibarat seorang adek kicik manis ( sila pronouns macam nada pakcik benggali naik moto bawak peti besar warna hijau bawak roti bertimbun timbun cakap ) yang paling senang untuk di buli dan di uli. Haha. Tapi ape kan daye. Eh apa pasal keluar ayat key el pulak nih. Tukar tukar. Tapi apa kan daya, dia yang selalu buli I. uhukuhuk.


So, it’s BJ’s time !!

Kalau bebudak USM, kau tidak perlu bangga untuk baca ayat tadi tu dengan bangganya. Kerana boleh kata tiap2 minggu pergi merendek di sana. Tapi untuk seorang yang amat rindu akan geng Chihuahua aku, aku bangga sebut it’s BJ’s time !! hahahahaa. ( sila gelak jugak )


Pergi ke sana bersama si mak tiri,k.eijan, si berbakat kakak tiri,nomet, si boleh jadi pemberita gosip2 hangat,dayah n si selalu kena buli, hanis yang baek hati.hahaha.ytwfgqk.


Mereka membawa sekali ‘marka2’ mereka.aku n k.eijan je yang tak ada. Oleh itu, maka, hatta, kami pun jadi couple untuk waktu itu. Tapi aku la yang kena jadi perkasa sedikit oleh sebab aku lebih tinggi. Tapi tak ape je kan kalau lelaki lebih rendah dari perempuannya. Orang tua2 kata murah rezeki tau. Patutlah ramai datuk2 yang berketinggian tak berapa nak tinggi kan. Kepada perempuan2 yang berasa agak malas untuk mencari harta pencarian sendiri boleh cari lelaki yang memberi murah rezeki ini.heeee .kwtqygf


Jika cakap pasal BJ di kalangan aku dengan mereka inih, tak lain tak bukan untuk memborong dan membolot selendang baru yang bermacam fesyen, warna, corak, gaya dan stail. Nak yang ada juntai2 or tak nak, nak yang chiffon ke, nak yang silk punya ke, nak habaq mai kat ampa ni, memang semua ada lah. Sampai aku pun dah tergoda sampai aku beli jugak satu. Hihi. Kalau nak pi round satu BJ tu nak pergi menyinggahkan diri di setiap selendang, huish, tak larat !!! pancet nyah !! haha.


Namun, bagi aku, aku tak suka pakai selendang2 ni, aku lebih suka untuk pakaikan dekat orang. Tang tu, aku suka !! di BJ aku lebih suka untuk pergi habiskan masa, duit, dan tenaga zahir dan batin untuk pergi main bowling, atau pergi karok, atau pergi makan nasi ayam misai semata-mata, ataupun bawak diri selepas merajuk. Hahaha.mesti kau orang akan cakap ape class majuk pergi BJ!! Haha. Tu je yang mampu nak pergi. Nak pergi jauh2 takot.
Apapun, aku rindu ampa semua….
kawan kawan kawan kawan kawan
hahahaahaha. censored !!
si photographer k.eijan tak ada dalam gambar. oleh itu, letakkan gambar ini untuk kenang kenangan =)


Guys !! Sem depan jom pi merendek lagi !!

0 Bebelan: