Followers

Saturday, May 2, 2009

S E N G I H

Hari ini

Aku start kerja.

Sangat letih. Bukan apa. Letih sebab tak larat nak bukak mulut nak sembang dah. Huih. Sampai macam tu sekali.hehe

Actually, I want to post this entry on the right date.27/4/09. But, just like the older entry. Internet tak dak la, sakit bahu la. Heee =)

Now.. both of my tiny2 little eyes is already lying on the ‘ground’. Cannot stand for any other things. They are just waiting for the owner of them to lay them on the ‘ground’ officially. Haha. What on earth la kan.ytwfrqp.

It was like they were hardly shaking a signboard saying “weyh hanis go to sleep lar”. Shadap you tiny eyes.
Dah la kau tuh dah memang tiny, memang lah asyik nak lying je. Gertak hatiku. Hehe

Ok. Baek. !!
Saya hari ini mula praktikal. Oleh itu, letih la jugak kan. nama pun first time. Pergi praktikal hari ini di hantar oleh pak usu. Dalam kereta pak usu kata balik nanti pandai2 na. aishh. Hari first dah dengar ayat camtu. Huhu

Pada hari first inih, memang excited gila. Sengih tu tak tahu nak cakap la kan. Rasanya dari mula2 nampak manis ( manis ke?? ) pastu dah jadi kelat dah la disebabkan sikap asyik dan terlalu tersengih. Tapi mungkin itu suatu perkara yang baik sebelum memulakan perbualan dengan rakan sekerja yang baru. Fuhh. Masa makan tengahari pun dah dibelanja tau. So. Nasihat berguna.. start sengih sekarang !!

Ehh. Dah2. Cukup la sikit2.

2 Bebelan:

aLakaka said...

ak sengih2 ari 1st xdapat pape pon...
kene sindir ade r..
sbb ak hensem sgt kot? diorg jeles kan?

name saye anis said...

haha.
mungkin tekaan ko tuh tersangat betui. hhahaha
tak pon sengih2 nampak cili kat gigi.
sebab tu la tak jadi nak blanja.heheh