Followers

Monday, May 11, 2009

kerja yang seronok


yupppp!!


yipppiEEEE!!


yezzzz!! memang seronok praktikal di bertam inih. tambahan pula semua staf di sini memang semuanya berbahasa utagha yang agak pekat. tak ada seorang pon yang gataiy2 gewdix2 nak cakap key ell. er er er semua tuh tak pernah dengaq kat ofis inih.hehe. amboi hanis sakannya kau bercerita.jangan nak bocor rahsia2 bertam sudah..hikhik




::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::





setiap hari, sudah semestinya membelek layout bertam yang agaknya sudah khatam berapa banyak kali tak terkira dah. tambahan pula perlu mengetahui segala requirement2 jabatan2 yang terlibat untuk semua plan approval. abg fauzi kata kalau boleh hafal !!




abg fauzi : ceq, arini abg nak bagi ceq tugasan na. ceq pi photostat layout ni, tengok apa jabatan2 tu punya requirements. kalau kita pi MPSP untuk approval nanti, kita dapat tangkap dah apa yang jabatan2 tu nak tengok.


hanis si budak praktikal : okey !! nanti apa2 hanis tanya abg pozi na.


abg fauzi : (angguk )





setengah jam kemudian.





abg jan : anis, jom pi site.


hanis : jom!! tang mana ??hehe


abg jan : tak jadi ah. aku maleh la nak bawak hang. aku nak pi tidoq skali kat site office tu.


hanis : ... nak ikot pegi site ... ( tak mau mengadap layout )



............................................................................



pergi site dgn fahmi, abg jan dan wan ( nama commercial pilaf kat bertam ).

pergi tengok construction manhole, tengok construction low cost housing, pusing tapak bertam perdana 3, n masuk sampel house. chaaaaaaaaaaaaaanteeeeeeeeeeeeekkkk !!





tengah teruja2 masuk sampel house, bos panggil balek..






abg jan : depa duk pikiaq aku ni tak mau bawak balek hang ka?? noh??


hanis si budak teruja : hihik. tak tauw !!


2 Bebelan:

aLakaka said...

hang x pikiaq nk bawak aku kt sana plak noh??

cik hanis hok duk terujo, royak la sikik rahsio2 syarikak tu kok kawe..
hehehe....

yanty_yoshicat said...

hahaha... dan lg anis bt dialog abg bohjan n abg pozi... kami repot kt depa nnt..:P