Followers

Tuesday, April 14, 2009

hanya kerana aku tension !!

apa punya title la kan

entahla. esok exam. tapi still boleh blogging lagi. T_T
ekceli, bosan tahap tak tahu dah tahap apa dah ni. ape yang penting..'kerjasama'.
bukan kerjasama ye adik2.

blogging is fun!! that's it. dont ever deny.
kali ini. terpaksa melanggar janji taknak blogging for few days.
haha. lupekan la sekejap oke!!
melihat aksi2 yang pernah di lakukan dahulu.


ish3. apa yang k.iejan buat tu?? tapi kete proton je.takpe2.haha




ketika sem lepas.pergi usha site kat KOMTAR.(yang tak best tu). kami persi sana nak menyiasat site tu. (MENYIASAT APE???!!!). haha. then mestilah melakukan aktiviti mengambil gambar2 sekitar site dan juga orang2 yg berada dalam lingkungan site. eh. luar site pon ambek jugak. *wink wink*
haha. eish. gataiy eih. ohh. lupa. tuan punya kamera pon mesti di ambil gambar jugak. ini amalan wajib ye. heeee



tengah tengok peta. tapi tak berapa nak paham. dah pusing2 18 kali baru nampak macam komtar. T_T
cian dia.




haha. saya pergi sana dengan roomate tersayang. tujuan adalah nak usha+study site. tapi ape yang penting?? eh bukan. ape yang terjadi??
komtar kan tempat shopping. jadi kita enjoyyyy!! jadi jangan salahkan kami. salahkan ibu mengandung?? pon jangan jugak.



sebelum shopping mesti posing dulu. tapi kalau kau posing cenggini. alamatnye..
semua kedai takut nak bagi kau masuk oke. lagi2 kalau masuk watson. mesti bunyi alarm tu. T_T




haa. this is my roomate. kan i dah kata. kereta proton je kan. hihi
afterall. ape yang saya dapat hanyalah beg2 plastik hasil belian terhebat dengan diskaun terhebat. ytwrft. bersama dengan gambar2 orang yang best. * wink wink *
ohh. gambar hasil shopping tak boleh letak bersama. nanti nampak macam tujuan sebenar nak shopping pulak. tak boleh. tak boleh. =)

2 Bebelan:

shes-iejan said...

knapee post ni menampakkan kita ni mcm nak merompak? wpun akak nie pencurik kalkulator dan duit 20sen terbaik..hahahha..tipulah 20sen tuh. tak seswaii la nak amek keta proton kan kan. nak rompak keta PBA... hehehhe anishhh

name saye anis said...

haip!! kereta PBA tak bley!! kereta laen boleh. yang inih, no no nO!!
pencurik kalkulator?
yep!!di akui !! hahaha ^^.
i si pencurik hati. hahaha
gedik gila adek yuw ni sejak ke hadapan ni.haha