Followers

Tuesday, April 14, 2009

wonder pets !!


wonder pets wonder pets kami datang

menolong cik farhana dalam kesusahan

kami tak besar dan kami tak kuat

bila bekerjasama semua jadi mudah.



hahahaha. kenapa dalam banyak2 nama, nama cik farhana jugak yang mereka pilih??hihihi

kali ini bukan nak tunjuk wonder pets yang dalam tV tu ye.

ini adalah koleksi 'pets' kami ( saya dan roomate ).


ada ka patut my roomate kasik nama dia totis de anis???!!!

tak patot kan!! untuk vote, taip TP ( tak patut ) dan hantar ke 017.......

sebelum tu share topup rm10 dulu oke.



ini hadiah kesayangan from yukiko de ekin. haha. nak jugak title macam tu. but now name die yang hot sekarang is wafupafu @ waffle. heeee



introducing the most incredible mashimaro. kenapa dia inih dapat title incredible??

sebab dia jadi benda yang paling sesuai untuk sesi acara baling2. syok oo








yang ini pon pet jugak ke?? tapi dalam friendster punya game pets tuh ade jugak menatang inih. haha. humm. btw, this is not mine. kakak iejan punya cactus. pemberian amirul. tapi wonder la..agak2 masih wujud lagi ke tak benda ni. kesian mirul. penat dia bawak dari cameron.T_T








gambar ini khas untuk peraduan cari harta karun. hahaha. pergi kemas meja kau anis !!



p/s : tabung panda tu sampai sekarang tak penuh2. T_T

4 Bebelan:

shes-iejan said...

anis..(mode nak membebel)
akak tak ajar kan anis sume nie..
my kaktus,my totis dont ktuk2 arr..
hehe...
mari menyanyii..
membantu lalala cik farhana..
hahaha..
LASTLY


ANIS DE TOTIS!!

name saye anis said...

hhaha. membantu cik farizan???
membantu encik fadzlan??
hehehe... (mode meghenyam)

hey yuwh!!memang tak kene tau nama totis tu totis de anis.
ijan de totis baru sedap!! nyummy !!!
hihik

shes-iejan said...

Aniss...
fadzlan itu tak perlu ditolong!
urhh!!
nak pangge jugak!
anis de toootisss

name saye anis said...

fadzlan???
mesti tolong punya.
farizann??
tak maw tak maw.
hehe