Followers

Tuesday, April 21, 2009

kau kucin ke??

korang percaya tak yang aku sekarang ini sedang di alam study mode??
haha.

sengaja nak memujuk diri sendiri untuk pergi menstudykan diri.( kepada yang nak ambil exam BM jangan tiru ayat menstudykan oke. yang nak exam geografi pon jangan )
esok hari keramat !!






mengapa ??






last paper laa.. syok3 !!

urban design RPK 332. haishh..
cepat la esok. dah tak larat dah ni..nak balik rumah. nak mandi lama2 (apa kena mengena??), nak makan makanan rumah, nak makan banyak2 tanpa melihat berapa helai duit warna biru di dalam purse, nak main need for speed hot pursuit 2, nak main warcraft, nak main diner dash, nak main batu seremban (tak, ini tipu), nak peluk cium fawwaz, nak main lari keliling meja dengan fawwaz, nak mama, nak ayah, nak semuanya !!
fuhh.. penatnye membebel.
tapi diorang ni lagi suka membebel.



bantal : sudah2 la tu peluk aku. aku pon dah rimas dengan kau lah. pergi mandi !!



katil : entahlah kau ni. asyik nak landing atas aku je keje kau. nasib baik la kau tu tak berapa nak berat. eh3. tade2. pergi study sekarang !!



kertas past year urban design : hanis baby, come here darling. sejak dari you fotostat i dulu, sampai sekarang, you tak pernah pon nak pegang2 i. apetah lagi nak selak2 ape yang ade dekat i ni. sini la sayang.....





????????????

oke. hanis nak tutup mulut sekarang.


muka kucin betul!! ish.



8 Bebelan:

shes-iejan said...

haha
lawak la kat past year urban tuh!
cumeyll la mata awak memang mata meow meow..
sejak bila main awk2 nie..kikiki..saje..

suka_suka said...

kucing?
hmm?
ade ke gaye?
jap,nak tanye abang don jap...

DONNNNN!!!(suare keras)

die cakap ade...
hohohoho

name saye anis said...

to shes-iejan
u tak dengar ke yang diorang2 tu tiap2 hari membebel?hehe
meoww !! grrr !!
bunyi kucin yang tadinya nak mengawan tapi tak jadi.
haha

name saye anis said...

to suka_suka
haha
gaye kucin ??camane nak wat??
knape nak tnya donnn??
haha.tanya lagi.biasa dia.
kenapa dah tukar suka2 ??
tak maw duka dah??
baguih3.

aLakaka said...

saya nk pakai ayat menstudykan dalam exam pendidikan islam!
kalau kertas past year tu bercakap lagi...tolong bakar k?
takut la i..
smalam nota housing dah tampar i sbb tdo atas dia...

name saye anis said...

ahah.
hey u mane buley bakar kertas past year. kertas dis year buleh. sebab susah nak mampos.
huh?? hey tak baek meniduri nota okeh. sebab nanti dia kena hujan embun air liur kau. sebab tu dia tampar u. ish3

shes-iejan said...

hehe...
sape yg nak ckp suke membebel..
ketas2 tu ke org tuwaa ini...
uhuk uhukkk..!!
meoww..takyah mengawan le muda lg..hahahha

tiha. said...

ello..from nuffnang!
ingtkan ape la tdi sal kucing
hehe
p siyes,jad lorh wat muke kucin
tiut3
:))