Followers

Friday, March 20, 2009

Best sangat kan !!

whoof whoof.


Banyaknye post untuk hari ini. hahak. sengaja dilakukan untuk menyemakkan lagi blog yang belum berapa nak semak ini.Aku berada dirumah. Hobi ketika dirumah.tapi tak berapa nak hobi la.boleh kata peraturan.eh tak dia macam ape yang selalu kita buat la.eh eh papejelah.akjfhiuewtfe.


  1. makan nasi sehingga tambah lebih dari 3 kali.itu perkara biasa yang anda akan lihat dikalangan adik beradik aku jika berada di rumah kesayangan.
  2. main game sehingga tak ingat dunia. makan kejap lagi pun tak mengapa. asalkan game tak tinggal. handphone berbunyi bunyi dari tadi pun buat buat tak tahu je. sori ye encik abie.gehehe
  3. mesti habiskan setiap makanan yang dihidangkan atau dihidang oleh diri sendiri. kerana kalau duduk kat usm tu mesti selalu jimat cermat. kalau kat rumah kau boleh makan apa saja.berapa banyak pun tak mengapa.dan berapa kali pun boleh.hahaha.

  4. enough about makan makan. duduk di rumah. kerja paling penting. sila sedarkan diri dan merajinkan diri untuk buka tingkap pada awal pagi dan menutup tingkap pada lewat petang. kalau tak mama akan menjerit suruh tutup selagi tingkap tak tutup tutup.paham tu ody dan nurul.

  5. sila gunakan komputer seoptimum yang mungkin sebelum abang bangun dari tidur. kerana bila dia sudah bangun dia mesti nak guna kuasa yang agak veto nak main game bola dia. fifa manager ke ape ke mende tah.huh. sangat tak aci. "ehh. aci kat india la". diam kau upin.
  6. selalu alert dengan segala barang barang hot stuff but not so hot lah . tapi barang barang mama yang mama selalu guna atau mama selalu pegang. seperti cermin mata, handphone, talitape, buku merah nak catit ukuran2 baju(rase macam sekarang ni dah tukar buku jadi warna hitam), serta remote. nanti mama lupa letak kat mana. sila alert semua orang

baeklah. nak pergi makan.
sila lapar sekarang.

0 Bebelan: