Followers

Sunday, December 13, 2009

put on some weight, hanis!!



kalau tengok tajuk entri pon sudah tahu bahawa nak bercerita tentang nak tambah berat badan. walaupun sanagt best mempunyai badan seperti ini kerana boleh melompat terkinja2 sesuka hati, menari2 dalam bilik pon terasa ringan.. nak menari bellet pon boley.

tapi kalau kita asyik2 kena hentam dengan kenyataan "weh, kurusnya kauw. put on some weight la", aku boleh mati pengsan sebab tension sangat, tahu!! kalau nak kate aku tak bahagia, aku bahagia je. mungkin hipotesis untuk badan aku inih berbunyi begini.. semakin bertambah bahagia, semakin kurusssss badan kauw!! haha


alaa.. aku rase best je berbadan begini!! maka untuk sedapkan hati yang tak berapa sedap macam makan pizza island supreme yang sodap tu, maka aku mengikatkan diriku ini.. mesti depa ni jeles kat aku la tuh badan aku elastik habis. eheh.


aku teringin nak badan macam tym aku kat ****** dulu... best woh!! kena censored.. bahaya. hehehe






mahu seperti badan aku yang mengembang di situ!! mahu!! mahu!!



anyone can transfer some fats for me..???


5 Bebelan:

chezelic yaya said...

kalo boleh dh lma aku bg kt ang!!

name saye anis said...

hehhe.
mai la cket k.yaya
mengidam nih

montcherriegallerie said...

weh,gmbo ni!!!!eeeeuuuuuwwwwww!!!!

name saye hanis said...

hellowh mont cherrie =)
hahaha. eeeyoouuuwwwyuckkkss!! hahaha
walaupon begitu, gambo itu tatap menjadi pojaan hatiku.
lagi2 yg baju pink tuh.gagaga

montcherriegallerie said...

ko yucks kat aku..sengal...hahahaha.puih!perli siot..puih2...lebornye aku ni...ase cm nk je kerat bahu bdn separuh..haahahaha...