Followers

Friday, December 25, 2009

CANDID PHOTO CONTEST

hawkeyh!!

oleh kerana semalam Hanis cuma update blog satu kali je semalam, maka hari ini Hanis nak melepaskan batuk di tangga eh eh melepaskan geram nak join contest. eh boleh ke macam tu? eh banyak betul eh Hanis ni.


Hawkeyh lagi.

Hanis join contest!! yeay!! nah ni dia.



CANDID PHOTO CONTEST


ini adalah contest yang wajib join okeh!!
sila picit left klik kat penganjur contest ini, Halim Abdullah untuk keterangan lanjut ye.



nah . inilah gambarnya.


okeh. ini dicandid oleh abg basri ketika sedang layan perasaan sorang2 sebab takde sape nak layan aku. kesian Hanis kan. haha. okeh. ini PERINGATAN !! Hanis bukan buat benda yang tak senonoh seperti mengorek atau mencabul atau menggali dekat hidung ye!! *macam mane boleh sempat amek gambar tengah %$@& nih. hehe*


xoxo
-Hanis-

1 Bebelan:

adnil linda said...

la...tgok2 r kri kana len x anis oii...hehehehe