Followers

Thursday, December 24, 2009

Contest " Aku dan ..."


okeh!! mari join contest!!

oleh kerana hanis punya mood malam inih agak menggila, jadi hanis mengambil wudhu'. ehehe. oh ya hanis mengambil keputusan untuk join contest lagi.

haaa. inilah contest yang diwar-warkan tadi.

MESTI JOIN !!



Mesti menjenguk blog violetroses jaja untuk keterangan contest lebih lanjut.

ohh. setelah difikir2kan, hanis pertaruhkan jiwa dan raga basikal biru adik ke atas gambar yang tertera di bawah inih.


Aku dan ... BLACKY



ohh. kenapa BLACKY? sebab dia warna black. black itu hitam. hitam itu mutu. hitam itu keunggulan. hitam itu legam. hitam itu menawan. ohh. walaupun hanis dah nampak macam makcik buta, hanis sangat suka BLACKY sebab ia akan menampakkan mata hanis sangat besar bulat bundar (bundar 2 tempah perpuluhan) lalu ia melindungi mata kecil sepet dan 'eyebag' hanis. magik kan? BLACKY juga amat berguna bukan sahaja dapat melindungi dari terik matahari dan bergaya macam anak mak datin, malah ia juga dapat mengecilkan serta memancungkan hidung anda. tak percaya?


haa.. percaya kan? hanis tak pernah tipu okeh. ohh. terima kasih BLACKY.
(walaupun gambar ini menampakkan hanis ni dah macam alien cumell dapat shades bulat cantik, i letak juga. -_-')


okeh. sekian berita jam enam. bai.


8 Bebelan:

vrdesign said...

hai dear....
hiksss....chomelnye pix...
sy amek yg no 2...hikss...
thanx join contest...
anyway,gudluck dear...

adnil linda said...

anis xd kije....
hehehhehe

wan2911 said...

wah2...macam best je contest ni,
rase macam nak join gak la..hehe

nway dpt flymas kat sini,
chatbox xmo kuar, berukband wat hal

name saye hanis said...

to vrdesign - hehe. walaupun last minute tapi saya xmahu terlepas.
hehe. tQ!!

name saye hanis said...

linda - hahahaha. ha macam ni lah cara nak isi msa terlebih2.hehe

name saye hanis said...

wan2911- aha.. meh3. jom join. jgn ketinggalan

Dila Jamalia said...

owh congrats ye menang contest ;)

enyheartsdiamond said...

congratsss :)